Vissza

A tanulók OKTV-re történő jelentkezésének a rögzítése az ADAFOR-banA középiskola igazgatójának a 2019/2020-as tanévben szeptember 27-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).

 ADAFOR 2019


 
A középiskola igazgatójának a 2019/2020-as tanévben szeptember 27-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).

A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A jelentkezéseket az iskola igazgatójának vagy a megbízottjának az ADAFOR iskolai programja segítségével kell rögzítenie, és azon 2019. szeptember 27-ig kell továbbítania az Oktatási Hivatalba, ahol az ADAFOR központi programja regisztrálja azokat.


A határidő után az Oktatási Hivatal nem fogad további jelentkezéseket. A jelentkezési feltételeknek való megfelelés ellenőrzése, valamint a megfelelő kategóriába történő besorolás az igazgató feladata és felelőssége.

2019-09-26 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>