Vissza

Meghosszabbított határidő: Klebelsberg Képzési Ösztöndíj ProgramA korábban nyilvánosságra hozotthoz képest egy héttel tovább, 2019. október 11-ig lehet jelentkezni a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programra. A pályázat célja Magyarország kiválóan képzett, hivatástudattal és megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező pedagógus-utánpótlásának biztosítása, a tanári vagy gyógypedagógus pályát választó hallgatók motiválása a hivatásuk szerinti tartós elhelyezkedésre, valamint a hazai köznevelési rendszer tanári ellátottságának megerősítése.

 


A korábban nyilvánosságra hozotthoz képest egy héttel tovább, 2019. október 11-ig lehet jelentkezni a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programra. A pályázat célja Magyarország kiválóan képzett, hivatástudattal és megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező pedagógus-utánpótlásának biztosítása, a tanári vagy gyógypedagógus pályát választó hallgatók motiválása a hivatásuk szerinti tartós elhelyezkedésre, valamint a hazai köznevelési rendszer tanári ellátottságának megerősítése.

Az ösztöndíj havi összege a tanulmányi eredményektől és a választott szaktól függően 25, 50 vagy 75 ezer forint lehet. Az ösztöndíjprogram 2013/2014-es tanévi elindulása óta 2903 ösztöndíjas szerződés került megkötésre és 2018 szeptembere óta 269 ösztöndíjas helyezkedett el a tankerületi központok fenntartásában működő köznevelési intézményekben. A pályázat elektronikusan a http://osztondij.e-kreta.hu linken nyújtható be.

2019-10-02 | Dr. Klész Tibor | Klebelsberg Központ hírei

Szeretnék ilyen híreket kapni >>