Vissza

Október 17-ig kell bejelenteni az NSZFH-nak a decemberi felnőttképzési vizsgákatA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) iskolarendszeren kívüli OKJ-s szakmai vizsgákat is szervez, amelyekre a vizsgabejelentés határidőit havonta adja meg.

 decemberi felnőttképzési vizsgákA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) iskolarendszeren kívüli OKJ-s szakmai vizsgákat is szervez, amelyekre a vizsgabejelentés határidőit havonta adja meg. Az NSZFH iskolarendszeren kívüli komplex szakmai vizsgákat a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 12. § 2) bekezdés c) pontja alapján szervez valamennyi szakképesítésre irányuló szakképzés tekintetében.

A felnőttképző intézmény a komplex szakmai vizsga bejelentését a vk.mer.gov.hu oldalon, bejelentkezést követően a „Bejelentés” menüben tudja kezdeményezni. A 2019. december 1. és 31. közöti iskolarendszeren kívüli vizsgák esetén a bejelentési határidő 2019. október 17., figyelemmel arra, hogy december 23. és 31. között igazgatási szünet lesz.

2019-10-09 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>