Vissza

Október 15-ig kell kérelmezni a felnőttoktatási normatívátA szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásáról szóló rendelet értelmében a centrumoknak az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenység normatív támogatására a támogatási kérelmet október 15-ig kell benyújtani a szeptember 1-jétől január 31-ig tartó első támogatási időszakra az október 1-jei tanulólétszám alapján.

 felnőttoktatási normatíva


 
A szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásáról szóló rendelet értelmében a centrumoknak az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenység normatív támogatására a támogatási kérelmet október 15-ig kell benyújtani a szeptember 1-jétől január 31-ig tartó első támogatási időszakra az október 1-jei tanulólétszám alapján.

A támogatási kérelmet a szakképzési centrum a tanév első és a második felére külön igényelheti az új beiskolázott tanulók után. Az első támogatási időszak szeptember 1-jétől január 31-ig, a második február 1-jétől augusztus 31-ig tart. A szakképzési centrumok a támogatással el kell hogy számoljanak a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felé, amelynek egyrészt a tárgyhót követő hónap 10-éig megküldendő havi jelentéssel, másrészt a február 20-ig, illetőleg október 20-ig teljesítendő záró adatszolgáltatással tesznek eleget. Az adatokat a Hivatal ellenőrzi, szükség esetén hiánypótoltat.

2019-10-15 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>