Vissza

OSAP adatszolgáltatásA köznevelési intézményeknek a 2019/2020-as tanévben is október 15-ig kell statisztikai céllal az OSAP keretében adatokat közölni a köznevelési intézmény október 1-jei állapot szerinti közérdekű adatairól a KIR-en keresztül és az ott meghatározott formában.

 A köznevelési intézményeknek a 2019/2020-as tanévben is október 15-ig kell statisztikai céllal az OSAP keretében adatokat közölni a köznevelési intézmény október 1-jei állapot szerinti közérdekű adatairól a KIR-en keresztül és az ott meghatározott formában.

Az OSAP kormányrendeletben előírt kötelező adatszolgáltatás határidőre történő, pontos teljesítésére a köznevelési statisztikai adatszolgáltató program (KIR-STAT program) szolgál. A belépés az intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerben kiosztott jogosultságokkal lehetséges. A KIR-STAT program lehetőséget nyújt arra, hogy az adatokat párhuzamosan több felhasználó rögzítse. Az adatlapok struktúráját és a kitöltési jogosultságokat az intézmény vezetője határozza meg. A program az automatikus összegző és ellenőrző funkció mellett helyzetérzékeny súgóval is segíti az adatrögzítők munkáját.

2019-10-15 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>