Vissza

Felsőoktatási felvételi tájékoztatóElőször jelent meg a Felsőoktatási felvételi tájékoztató nem az oktatásért felelős minisztérium közleményeként, az elektronikus kiadvány ugyanis az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Oktatási Hivatal jóváhagyásával jelent meg hivatalos közleményként a www.felvi.hu oldalon.

 


 
Először jelent meg a Felsőoktatási felvételi tájékoztató nem az oktatásért felelős minisztérium közleményeként, az elektronikus kiadvány ugyanis az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Oktatási Hivatal jóváhagyásával jelent meg hivatalos közleményként a www.felvi.hu oldalon.

A tájékoztató a jelentkezés és a pontszámítás szabályait, és a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza. A www.felvi.hu oldalon a felsőoktatási intézmények által a jelenlegi felvételi eljárásban meghirdetett alapképzési (A), osztatlan mesterképzési (O), felsőoktatási szakképzési (F) és mesterképzési (M) lehetőségekről az „Egyetemek, főiskolák” menüpontban lehet tájékozódni. A „Szakkereső” segítségével azt lehet megtalálni, hogy hol indul a kiválasztott szak. A „Szakleírások” menüpontban a képzési és kimeneti követelmények információi, valamint a végzettek elhelyezkedési adatai böngészhetők.

2019-10-17 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>