Vissza

Mi a pálya? Műszaki pályaválasztó fesztiválA Magyar Elektronikai Egyesület idén immár ötödik alkalommal rendezi meg a Mi a pálya? Műszaki pályaválasztó fesztivált a nagy energiapiaci szereplők, a kis és közepes vállalkozások, továbbá az oktatási intézmények támogatásával.

 A Magyar Elektronikai Egyesület idén immár ötödik alkalommal rendezi meg a Mi a pálya? Műszaki pályaválasztó fesztivált a nagy energiapiaci szereplők, a kis és közepes vállalkozások, továbbá az oktatási intézmények támogatásával.

Az iparági összefogás elengedhetetlen a szakemberhiány kezeléséhez, ezért a fesztivál évente 11.000 fiatalnak segít a pályaorientációban úgy, hogy az ipari szereplők és az oktatási intézmények bevonásával látványos, vonzó, interaktív, élmény alapú bemutatók segítségével kelti fel az érdeklődést a pályaválasztás előtt álló diákokban a műszaki és informatikai pálya iránt, annak érdekében, hogy tudatosan válasszák ezt a pályát.


Budapesten, Miskolcon és Pécsett már lezajlott az esemény, azonban Győrben november 6-án (Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ), Szegeden november 13-án (Szeged Városi Sportcsarnok) és Debrecenben november 26-án (D. E. Sporttudományi Oktatóközpont) még várják a szervezők az érdeklődőket. További információk a http://miapalya.mee.hu/mi_ez_a_fesztival linken érhetők el.

2019-10-17 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>