Vissza

Elszámolás a felnőttoktatási normatív támogatássalA szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásáról szóló rendelet értelmében a szakképzési centrumoknak a 2019/2020-as tanévben október 20-ig kell teljesíteni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felé az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenységnek normatív támogatására vonatkozóan elszámolási kötelezettségét a szakmai és pénzügyi beszámoló tekintetében a február 1-jétől augusztus 31-ig tartó második támogatási időszakról.

 

A szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásáról szóló rendelet értelmében a szakképzési centrumoknak a 2019/2020-as tanévben október 20-ig kell teljesíteni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felé az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenységnek normatív támogatására vonatkozóan elszámolási kötelezettségét a szakmai és pénzügyi beszámoló tekintetében a február 1-jétől augusztus 31-ig tartó második támogatási időszakról.

A támogatási kérelmet a szakképzési centrum a tanév első és a második felére külön igényelheti az új beiskolázott tanulók után. Az első támogatási időszak szeptember 1-jétől január 31-ig, a második február 1-jétől augusztus 31-ig tart. A szakképzési centrumok az leszámolási kötelezettségüknek egyrészt a tárgyhót követő hónap 10-éig megküldendő havi jelentéssel, másrészt a február 20-ig, illetőleg október 20-ig teljesítendő záró adatszolgáltatással tesznek eleget. Az adatokat a Hivatal ellenőrzi, szükség esetén hiánypótoltat.

2019-10-17 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>