Vissza

Pótigény benyújtása a pedagógusminősítésekkel kapcsolatbanA pedagógusminősítéssel kapcsolatos feladatok keretében az iskolák fenntartóinak 2019. október 31-éig kell kezdeményezni a minősített pedagógusok tárgyévi foglalkoztatotti létszámának változása miatt bekövetkező lemondást vagy pótigényre vonatkozó bejelentést köznevelési intézményenkénti, előmeneteli rendszerben megállapított fokozat szerinti bontásban.

 A pedagógusminősítéssel kapcsolatos feladatok keretében az iskolák fenntartóinak 2019. október 31-éig kell kezdeményezni a minősített pedagógusok tárgyévi foglalkoztatotti létszámának változása miatt bekövetkező lemondást vagy pótigényre vonatkozó bejelentést köznevelési intézményenkénti, előmeneteli rendszerben megállapított fokozat szerinti bontásban.

A pótigény benyújtásához meg kell adni a minősített pedagógus előző munkáltatója OM azonosítóját, nevét és székhelyét. A kérelem benyújtásával egyidejűleg a fenntartónak az Államkincstár fenntartó székhelye szerint területileg illetékes megyei igazgatósága rendelkezésére kell bocsátani a nyilatkozatát arról, hogy megfelel a költségvetési támogatás igénybevételére vonatkozó feltételeknek, és büntetőeljárás nem folyik ellene.

2019-10-29 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>