Vissza

A közzétételi lista megküldéseFontos határidő közelít: 2019. október 31-ig kell megküldeni az iskoláknak az úgynevezett közzétételi listát.

 Közzétételi lista


2019. október 31-ig kell megküldeni az iskoláknak az úgynevezett közzétételi listát. A közzétételi lista a felvételi lehetőségről szóló tájékoztatót, a beiratkozásra meghatározott időt, a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok számát, a térítési díj, a tandíj, egyéb díjfizetési kötelezettség jogcímét és mértékét, a fenntartó által adható kedvezményeket, a fenntartónak az intézmény munkájával összefüggő értékelésének adatait, az Állami Számvevőszék ellenőrzéseinek megállapításait, az intézmény nyitva tartásának rendjét, egyéb események időpontjait, a pedagógiai-szakmai ellenőrzés megállapításait, valamint a szervezeti és működési szabályzatot, a házirendet és a pedagógiai programot tartalmazza.

Az újonnan létrejött köznevelési intézmény képviselője a működés megkezdését követő két hónapon belül, iskola esetében október 31-ig köteles az Oktatási Hivatal által működtetett tájékoztató rendszerbe a közzétételi listát és dokumentumokat megküldeni.

2019-10-30 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>