Vissza

Újra „Tőzsdejáték középiskolásoknak”A 2019/2020-as tanévre is meghirdette a Közép-európai Brókerképző Alapítvány a „Tőzsdejáték középiskolásoknak” elnevezésű pénzügyi vetélkedőt, amely ebben az évben már huszadjára kerül megrendezésre.

 „Tőzsdejáték középiskolásoknak”A 2019/2020-as tanévre is meghirdette a Közép-európai Brókerképző Alapítvány a „Tőzsdejáték középiskolásoknak” elnevezésű pénzügyi vetélkedőt, amely ebben az évben már huszadjára kerül megrendezésre.

A szervezőknek a versennyel nem az a céljuk, hogy átadják a megtakarításokkal és befektetésekkel kapcsolatos ismereteket, hanem hogy a diákok maguk kóstoljanak bele a tőkepiac világába. Így a 3 fős csapatokba szerveződött diákok közvetlen tapasztalatra tehetnek szert a tőkepiacok világával kapcsolatban, amellyel fejlődik a diákok pénzügyi kultúrája is. A díjak közül 120 órás tőzsdei szakvizsgára felkészítő tanfolyamon való ingyenes részvétel, brókercégnél töltött szakmai gyakorlat és okosóra is gazdára lel.

A verseny egyik fő szakmai partnere a Budapesti Értéktőzsde, amelyre november 13-ig lehet jelentkezni. További információ a https://kebaverseny.hu/ linken található.

2019-11-07 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>