Vissza

November 15-ig van még lehetőség jelentkezni keresztféléves felsőoktatási képzésekreMég 2019. november 15-ig dönthetik el az érintettek, hogy mely egyetem vagy főiskola valamely képzésén terveznek továbbtanulni a keresztféléves felsőoktatási képzések közül 2020-ban. A lehetséges szakokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Oktatási Hivatal által közösen kiadott felsőoktatási felvételi tájékoztató tartalmazza, amely elérhető a www.felvi.hu oldalon.

 Még 2019. november 15-ig dönthetik el az érintettek, hogy mely egyetem vagy főiskola valamely képzésén terveznek továbbtanulni a keresztféléves felsőoktatási képzések közül 2020-ban. A lehetséges szakokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Oktatási Hivatal által közösen kiadott felsőoktatási felvételi tájékoztató tartalmazza, amely elérhető a www.felvi.hu oldalon.

A keresztféléves eljárásban meghirdetett önköltséges alapszakokra és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek már október 15. óta – kizárólag a felsőoktatási jelentkezés online felületén –, akiknek legalább érettségi bizonyítványuk van. A jelentkezés az „E-felvételi-rendszeren” keresztül regisztrációt követően lehetséges és a ponthatárok várhatóan 2020. január 23-án kerülnek kihirdetésre.

2019-11-11 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>