Vissza

„Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye” pályázat



A bázisintézmények az intézményközi tudásmegosztás kulcsszereplői. A címre pályázni szükséges. A pályázat benyújtásának határideje: 2020. január 31. Pályázni a területileg illetékes POK-nál lehet.

 

„Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye” elnevezéssel pályázatot hirdetettek meg az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központjai az illetékességi területükön működő köznevelési intézmények részére. A pályázat benyújtásának határideje 2020. január 31., amelynek célja, hogy növelje a köznevelési intézmények pedagógiai eredményességét.

A pályázaton eredményesen szereplő intézményekkel az Oktatási Hivatal 2023. június 15-ig tartó időtartamra szóló együttműködési megállapodást köt. Az együttműködés keretében olyan intézmények kerülnek bevonásra, amelyek készek megosztani a már működő jó gyakorlataikat, helyet és lehetőséget biztosítanak műhelymunkák, bemutató órák, tanulmányi és tehetséggondozó versenyek, pedagógus továbbképzések számára, bázisintézményi tevékenységükkel katalizálják a pedagógiai szakmai közélet fejlődését.


A pályázattal kapcsolatos további információk az Oktatási Hivatal oldalán található POK elérhetőségeken kaphatók (www.oktatas.hu).

2019-12-11 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>