Vissza

A központi írásbeli felvételi feladatlap-igény jelentéseA határidő ma jár le azoknak az intézményeknek a számára, akik a központi írásbeli felvételi vizsgához feladatlapot szeretnének igényelni az Oktatási Hivataltól.


 
A központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények 2019. december 11-ig jelenthetik az Oktatási Hivatalnak – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon – a hozzájuk a központi írásbeli felvételi vizsgákra jelentkezők alapján a feladatlap-igényüket.

Ha a középfokú iskola felvételt hirdet, a felvételi kérelmekről a tanulmányi eredmények és a központilag kiadott egységes feladatlapokkal megszervezett írásbeli vizsga eredménye alapján dönthet. A központi írásbeli vizsga az Oktatási Hivatal által megküldött feladatlapok megoldásából áll. A feladatlapokat a vizsgált kompetenciák és az iskolai évfolyamok szerint külön-külön megszervezett bizottságok készítik el.

Az írásbeli vizsgát szervező intézmény a KIFIR rendszerben rögzíti a vizsgázók jelentkezési adatait. Az Oktatási Hivatal a rögzített adatok alapján állítja össze az intézmények számára az írásbeli vizsga feladatlap-csomagjait.

2019-12-11 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>