Vissza

Megjelent a szakképzési salátatörvényA módosító és hatályon kívül helyező rendelkezések az új szakképzési törvényhez kapcsolódnak. Összesen 80 törvény módosult.

 szakképzési salátatörvényA 2019. december 17-i Magyar Közlönyben jelent meg a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény hatálybalépésével összefüggő módosító és hatályon kívül helyező rendelkezésekről szóló 2019. évi CXII. törvény, amelyet 2019. november 12-én nyújtottak be az Országgyűlés elé – kapcsolódva az új szakképzési törvényhez.

A most kihirdetett szakképzési salátatörvény összesen 80 törvényt módosít, amelynek célja a jogrendszer megfeleltetése a szakképzésről szóló új törvénynek. Mindez érinti – többek között – az illetékekről, a munkaügyi ellenőrzésről, a gyermekek védelméről, az egészségügyről, a szerzői jogról, a számvitelről, a sportról, a földgázellátásról, az információs önrendelkezési jogról, a nemzetiségek jogairól, a gazdasági kamaráról, a Magyar Nemzeti Bankról, az adózás rendjéről és a kormányzati igazgatásról szóló törvényeket.

2019-12-18 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>