Vissza

Találkozó az Arany János Program pótló írásbelijén részt vett tanulókkalArany János Tehetséggondozó Programban részt vevő intézményeknek január 25-én kell megtartaniuk azokkal a jelentkezőkkel való találkozót, akik a pótló írásbeli vizsgán voltak.

 

Az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek a találkozást 2020. január 25-ére kell megszervezni a programba jelentkező, pótló írásbelin részt vett tanulókkal.


A Programba jelentkezőkkel történő első találkozást a felvételi normál időpontjában felvételiző tanulók számára 2020. január 17-ra szervezték. A Programba jelentkező tanulók a programba történő beválogatás után a jelentkezési lapjukat elküldik abba az „Arany János” programot indító iskolába, amelyikbe a pályázat elbírálása folyamán bekerültek. A tanuló választhat más iskolát, tanulmányi területet, és módosíthatja a programba való jelentkezésével kapcsolatos döntését is.

Arany János Tehetséggondozó Program a tehetséggondozó tevékenysége meghaladja a klasszikus tantárgyi kereteket, az önismereti, drámapedagógiai foglalkozások mellett országos rendezvényekkel is segítik a tehetségek felkutatását.

2020-01-22 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>