Vissza

Nyomtass hidat! 3D versenyKözépiskolás csapatok január 31-éig jelentkezhetnek a versenyre. Minden iskolából csak egy csapat indulhat!

 

2020. január 31-ig van lehetőség jelentkezni a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum által középiskolás csapatok számára szervezett versenyre, amely a III. Országos 3D Nyomtatóval Készített Hídépítő Verseny, röviden Nyomtass hidat! nevet viseli. A versenyre két tanulóból és egy kísérő tanárból álló csapatok jelentkezését várják, egy iskolából csak egy, összesen 20 csapat jelentkezését.

A 2020. március 13-án megrendezésre kerülő megmérettetésen az indulóknak 3D nyomtatási technológiával kell hídszerkezetet építeniük. A legteherbíróbb szerkezeteket készítő csapatok pénzjutalomban is részesülnek. A hidat PLA műanyagból kell készíteni, amit a verseny szervezői biztosítanak a regisztrált versenyzők részére. A zsűri elnöke Hanák Tímea lesz, aki a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél a kőröshegyi völgyhídért felel, aki egyben Európa egyetlen női hídmestere. További információk a www.mechatronika.hu találhatók.

2020-01-29 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>