Vissza

Értesítés Arany János Program pályázatairólA pályázat eredményéről február 8-áig értesítik a részt vevő intézményeket, tanárokat. További tájékoztatás kapható az EMMI Köznevelés-irányítási Főosztályától.

 

2020. február 8-ig kell értesítenie az Arany János Tehetséggondozó Programban és az Arany János Kollégiumi részt vevő intézmények a programra benyújtott pályázatok eredményéről – egymás egyidejű előzetes értesítésével és az oktatásért felelős miniszter bevonásával – értesítik az érintett törvényes képviselőket, tanulókat és általános iskolákat.

A pályázat eredményéről történt értesítés után 2020. február 18-áig a felvételi eljárás keretében a programba jelentkező valamennyi tanuló Tanulói adatlapját az azon feltüntetett címre, a Jelentkezési lapo(ka)t pedig a középiskolákba kell elküldeni. Más tanuló visszalépése esetén a február 8-áig elutasító határozatot kapott tanulók is bekerülhetnek az Arany János Tehetséggondozó Programba.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást kaphatnak a programban részt vevő intézmények programfelelőseitől vagy az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelés-igazgatási Főosztályán.

2020-02-04 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>