Vissza

Szakképzési országjáró körútPölöskei Gáborné országjáró körútra indul, amelynek keretében iskolaigazgatókkal fog találkozni.

szakképzési államtitkár
 
Azt követően, hogy 2020. február 7-én kihirdetésre kerültek az új szakképzési törvényhez kapcsolódó végrehajtási kormányrendeletek, a területért felelős Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Pölöskei Gáborné országjáró körútra indul, amelynek keretében szakmai értekezleteket tart az új jogszabályokról a szakképző intézmények iskolaigazgatóinak, a helyi vállalkozóknak és a területi gazdasági kamaráknak.

Az országjáró körút 2020. február 7-én kezdődött, minden megyét érint, amelyen az igazgatók feltehetik kérdéseiket, amelyekre a végrehajtási rendeletben foglalt gyakorlati válaszokat kaphatnak. Az új törvény és a végrehajtási kormányrendeletek alapján a megújult szakmai képzés a 2020/2021-es tanév kezdetén, azaz ezév szeptember 1-jén indul, amikorra minden egyéb feltételnek és dokumentációnak (például a képzési és kimeneti követelményeknek is) rendelkezésre kell állni.

2020-02-11 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>