Vissza

Február 28-tól már benyújtható az online pályázat a Külföldi Nyelvtanulási ProgramraMár lehet jelentkezni a kéthetes nyári külföldi nyelvtanfolyamra. A jelentkezés online történik.


2020. február 28-án elindult az államilag támogatott kéthetes „Külföldi Nyelvtanulási Programra” való online jelentkezést kezelő internetes oldal (https://www.knyp.hu/hu), amelyen keresztül kilencedik és tizenegyedik évfolyamos diákok és az iskolai csoportok nyújthatják be a pályázatukat.

A külföldi nyelviskolákban, anyanyelvi környezetben megvalósuló program célja a magyar fiatalok jobb nyelvtudásának elősegítése, ezért a kint tartózkodás ideje alatt a diákokat intenzív nyelvtanulás várja. Délelőttönként nyelvi kurzusok, délután, valamint hétvégén pedig kulturális és sportprogramokat szerveznek a nyelviskolák, amelyeken az idegen nyelveket a diákok használni tudják.

Az angol, német és francia nyelvterületen (Angliában, Írországban, Máltán, Ausztriában és Németországban) megvalósuló programban idén 140.000 középiskolás jogosult részt venni.

2020-03-04 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>