Vissza

Elérhetők a MaTalent5 matematikai pályázat eredményeiA negyedik évfolyamos tanulók számára meghirdetett tehetségpályázat eredméynei elérhetők a tehetsegkapu.hu-n.

matematikapályázat

Az Oktatási Hivatal és a TehetségKapu portál koordinálásában 2020. február 24. és március 6. között került megszervezésre a MaTalent5 matematikai tehetségpályázat, amelyen összesen 17 220 negyedik évfolyamos tanuló vett részt. Az országos online matematikai mérés eredménye már elérhető a TehetségKapu oldalán (www.tehetsegkapu.hu).

A TehetségKapu legfőbb célja a tehetségek megismerésének támogatása. A rendszer alkalmas a hatékony tehetséggondozó módszerek megismertetésére, terjesztésére, és segíti a tehetségek számára legmegfelelőbb események (programok, versenyek), valamint mentorok megtalálását. A TehetségKapu közvetlen célcsoportját a diákok, valamint az intézmények pedagógusai alkotják.

A mérésben részt vett tanulók saját eredményüket a mérés során használt mérési azonosítójuk használatával, a TehetsegKapu rendszerbe történő regisztrációt és belépést követően tekinthetik meg.

2020-04-14 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>