Vissza

Elmaradnak az NSZFH által szervezett szakmai versenyek isA kormányzati intézkedésekkel összhangban a veszélyhelyzet miatt számos szakmai verseny elmarad.

szakképzés versenyek

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal április elején tájékoztatta a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és a Szakmai Tantárgyi Komplex Verseny elődöntőjéből az országos döntőbe jutott versenyzőket és felkészítő tanáraikat, valamint a küldő intézmények vezetőit, hogy a koronavírus járvánnyal kapcsolatban hozott kormányzati intézkedésekkel összhangban a 2020. április 20-22ére Bajára tervezett döntő elmarad.

Ezáltal a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében eredetileg ugyancsak április 20-22-ére tervezett Szakma Sztár Fesztiválhoz hasonlóan e két verseny döntője sem kerül megrendezésre. A versenyekkel kapcsolatos további információkat a Hivatal a honlapján későbbi időpontban teszi közzé, és erről az érintett intézmények vezetőit e-mailben haladéktalanul tájékoztatja. A 2019/2020. tanévi a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és a Szakmai Tantárgyi Komplex Verseny elődöntőjének eredményei egyébként megtekinthetők az alábbi linken: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1079

2020-04-14 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>