Vissza

Infokommunikációs Technológia (IKT) pedagógusoknak - felkészítés ECDL vizsgára, távoktató programSzakkiadványunk előfizetőjeként 1 fő részére biztosítjuk akkreditált pedagógus-továbbképzésünkön való térítésmentes részvétel lehetőségét. Előfizetőink évente 1 előfizetéssel 1 fő részére vehetnek igénybe 1 képzést, és gyűjthetnek kreditpontot a pedagógus-továbbképzés akkreditációs rendszerében.

Tisztelt Előfizetőnk!


Ön halott már az Infokmommunikációs Technológiáról? A rohamosan fejlődő digitális világban egyre nagyobb kihívást jelent a pedagógusok számára hagyományos tanítási módszerekkel lekötni a diákok figyelmét, ezért szükség van kreatív és újszerű tanítási módszerek alkalmazására. Erre tökéletes megoldás az IKT vagyis az infokommunikációs és digitális technológia alkalmazása a tanítások során. Képzésünkön olyan ismereteket, készségeket sajátítanak el a pedagógusok, amellyel a tanulási-tanítási, fejlesztési folyamat hatékonyabb lesz. 

A 30 órás, 30 kreditpontot érő e-learning képzésen felkészítjük a résztvevőket az információ technológiai eszközök biztonságos és jogszerű használatára további cél, hogy a résztvevők képessé váljanak a korszerű, pedagógiai vonatkozású digitális tartalmak folyamatosan bővülő kínálatának megismerésére, nyomonkövetésére, a releváns tartalmak beépítésére mindennapi munkájukba, valamint bevált és saját fejlesztésű tartalmak megosztására. Képzésünk elvégzése után a pedagógusok a hagyományos oktatást és a számítástechnikai eszközök alkalmazását kombináló órát tudnak tartani olyan elemekkel többek között, mint az online tesztkészítés, a prezentációkészítés, az oktatási adatbázisok használata vagy az e-learning.


A képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki. A tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy a kurzus végén található zárótesztet minimum 60%-os sikerességgel teljesítse.

Szakkiadványunk előfizetőjeként 1 fő részére biztosítjuk akkreditált pedagógus-továbbképzésünkön való térítésmentes részvétel lehetőségét. Előfizetőink évente 1 előfizetéssel 1 fő részére vehetnek igénybe 1 képzést, és gyűjthetnek kreditpontot a pedagógus-továbbképzés akkreditációs rendszerében.

A továbbképzés teljes képzési ideje: 30 óra, a képzés végezhető: 2020.08.17.-2020.09.20. között.


A kötelező képzési dokumentumok visszaküldésének határideje: 2020.08.14. (postai úton)
Levelezési cím:
Menedzser Praxis Kft. 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.

A jelentkezéshez a lent található oktatási szerződést legyen kedves 2 példányban, a jelentkezési lapot pedig 1 példányban visszaküldeni kiadónkba.

 

A képzés főbb témakörei:


1. Eset vírusirtó: letöltés, telepítés, első indítás

2. A Facebook: regisztráció, adatvédelem,  csoportok

3. Tömörítés: 7zip, windows

4. Google: regisztráció, alapok, mappák megosztása,  űrlapok használata

5. Keepass: telepítés, használat

6. Mahara: használat

7. Mobil: duolingo, xeropan

8. Moodle: kurzus kategóriák, felhasználók, csoportok, feladat létrehozása, kurzusok, kurzus teszt

9. Oktatási tartalmú oldalak: coda academy, duolingo, geomatech, okosdoboz, sololearn

10. Onedrive: regisztráció, műveletek fájlokkal, fájlok megosztása

11. Prezi: regisztráció, prezentáció készítése és megosztása

12. Redmenta: regisztráció, feladatlap készítés megosztás

 

A képzést ajánlom képesítéssel rendelkező pedagógusok, pedagógus munkakörben foglalkoztatottak, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező, nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak, óvodapedagógusok, óvodavezetők, pedagógiai és gyógypedagógiai asszisztensek számára.

 

Bízom benne, hogy a képzés elvégzése után hatékonyan tudja majd a mindennapi munkája során használni az IKT eszközöket.

Köszönettel:

Káté Krisztina

ügyfélkapcsolati és képzési üzletág igazgató

kate.krisztina@mprx.hu

 

Jelentkezéssel kapcsolatos információkért kérem keresse kolláganőmet a következő elérhetőségek valamelyikén: 

Pupos Éva
oktatas@mprx.hu
0630-373-44-18
061-880-7622
061-880-7600

2020-07-28 | | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>