Vissza

A tantárgyfelosztás megküldéseA tantárgyfelosztás megküldésének határideje: augusztus 22., amit a fenntartónak kell megküldeni.

 tantárgyfelosztás

Az iskola 2020/2021-es tanévi pedagógiai munkája tervezéséhez tantárgyfelosztást készít, amelynek keretében – nem szakképző iskola esetén – 2020. augusztus 15-ig kellett megküldeni a tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából a fenntartónak, a szakképző iskolák esetében pedig 2020. augusztus 22-ig kell megküldeni.

A tantárgyfelosztásnak a következőket kell tartalmaznia: a tanév évszámát, az iskola nevét, a pedagógus tantárgyfelosztási sorszámát, nevét, végzettségét, szakképzettségét és az általa tanított tantárgyakat, egyéb foglalkozásokat, az osztályok, csoportok megjelölését és óratervi óráik számát, a pedagógus által ellátott óratervi órák és egyéb foglalkozások számát osztályonként és tantárgyanként, egyéb foglalkozásonként, az egyes pedagógusok neveléssel-oktatással lekötött óraszámát, az órakedvezményre jogosító jogcímeket, az előzőek szerinti külön-külön összesített óraszámot, valamint a fenntartó által engedélyezett pedagógus-álláshelyek számát.

2020-08-17 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>