Vissza

Új elnöke van a Klik-nek2017. január 16-től új elnöke van a Klebelsberg Központnak. Solti Pétert, aki korábban a felsőoktatás területén az intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztosi feladatokat látta el, 2017. január 9-én nevezte ki az Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szervezet élére.

 

2017. január 16-től új elnöke van a Klebelsberg Központnak. Solti Pétert, aki korábban a felsőoktatás területén az intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztosi feladatokat látta el, 2017. január 9-én nevezte ki az Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szervezet élére.

Az elnöki feladatokat korábban Pölöskei Gáborné látta el, aki a jövőben a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkárként tevékenykedik tovább.
A Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettesének feladatait Hajnal Gabriella fogja ellátni, míg Kotán Attila a pénzügyekért felelős gazdasági elnökhelyettes lesz továbbra is. Solti Péter korábban a felsőoktatási intézmények működtetésének, fenntartásának átalakításával kapcsolatos feladatokat látta el, emellett részt vett az állami felsőoktatási intézmények konzisztóriumi és kancellári rendszerének kialakításában is.

2017-01-10 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>