Vissza

A tanulók OKTV-re történő jelentkezésének a rögzítése az ADAFOR-banSzeptember 25-ig kell az iskoláknak rögzíteni az ADAFOR-ban a tanulók OKTV-re jelentkezését.


A középiskola igazgatójának a 2020/2021-es tanévben szeptember 25-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).

A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A jelentkezéseket az iskola igazgatójának vagy a megbízottjának az ADAFOR iskolai programja segítségével kell rögzítenie, és azon 2020. szeptember 25-ig kell továbbítania az Oktatási Hivatalba, ahol az ADAFOR központi programja regisztrálja azokat.

A határidő után az Oktatási Hivatal nem fogad további jelentkezéseket. A jelentkezési feltételeknek való megfelelés ellenőrzése, valamint a megfelelő kategóriába történő besorolás az igazgató feladata és felelőssége.

2020-09-28 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>