Vissza

Megjelent a szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyeinek versenyszabályzataA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján megjelent az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyeinek versenyszabályzata. A 261 oldalas dokumentum tartalmazza a versenyszervezés alapjait, meghatározza a tanulmányi versenyek célját, a verseny meghirdetését, formáit, a részvétel feltételeit és a jelentkezés módját.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján megjelent az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyeinek versenyszabályzata. A 261 oldalas dokumentum tartalmazza a versenyszervezés alapjait, meghatározza a tanulmányi versenyek célját, a verseny meghirdetését, formáit, a részvétel feltételeit és a jelentkezés módját.

A versenyszabályzat tartalmazza továbbá a tanulmányi verseny fordulóinak és részeinek leírását, a versenyt (döntőt) rendező iskola és a versenybizottság feladatait, a versenyzők teljesítményének értékelését és a felvételi eljárás során kapható többletpontok szabályait.

A versenyfelhívás a https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=735 linken érhető el.

2017-01-23 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>