Vissza

Értesítés a középfokú iskola első két évfolyamán elért tanulmányi eredményrőlA középfokú iskolának október 31-éig kell értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók a tanítási év végén milyen tanulmányi eredményt értek el.

 

A középfokú iskoláknak minden év október 31-éig kell értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók – a középfokú iskola első két évfolyamán – a tanítási év végén milyen tanulmányi eredményt értek el. Ennek keretében a középfokú iskola megküldi az általános iskolának a tanuló nevét, oktatási azonosítóját, továbbá az elért tanulmányi eredményeket. Az általános iskola a megküldött adatokat feldolgozza, és személyazonosításra alkalmatlan módon az iskola honlapján, annak hiányában a helyben szokásos módon nyilvánosságra hozza.
A bárki számára elérhető, feldolgozott adatokat tartalmazó rendszer az általános iskola pedagógiai munkájáról és a továbbtanulással kapcsolatban nyújt plusz információkat az iskoláknak, a szülőknek és a tanulóknak.

A középfokú iskolának október 31-éig kell értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók a tanítási év végén milyen tanulmányi eredményt értek el.

2020-10-26 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>