Vissza

Találd Fel Magad! verseny középiskolásoknak"Találd Fel Magad!" címmel Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt hirdet a Klebelsberg Központ.

 tanulmányi versenyek

A Magyar Innovációs Szövetség „Találd Fel Magad!” címmel Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt hirdetett. A versenyre egyénileg vagy kétfős csapatban pályázhatnak hazai és magyar, határon túli középiskolás fiatalok. Pályázni lehet műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, illetve tudományos munka terveivel. A kidolgozandó feladat legfeljebb 2 oldalas tervét 2020. november 25-én, 15 óráig a http://www.innovacio.hu/nevezes/ oldalra kell feltölteni.

Az I-III. díjas pályázat készítői pénzjutalomban, a legfiatalabb díjazott és a legsikeresebb díjazott határon túli fiatal különdíjban részesül, az 1-3. helyezettek pedig 100 többletpontot kapnak a 2021. évi felsőfokú felvételi eljárása során. Emellett a legjobb 10-12 fiatalt felkészítő középiskolai tanárok differenciált, 600-800 ezer forintos jutalmat, a legeredményesebb iskolák pedig egymillió forint támogatást nyerhetnek el. A részletes versenyfelhívás a Magyar Innovációs Szövetség fenti honlapján olvasható.

2020-11-17 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>