Vissza

Felsőoktatási keresztféléves jelentkezések hitelesítéseNovember 20-ig kell hitelesíteni a felsőoktatási keresztféléves jelentkezéseket.

A 2020 februárjában induló felsőoktatási képzések e-felvételizőinek legkésőbb november 20-ig kell hitelesíteniük jelentkezésüket. (Jelentkezni 2020. november 15-ig kellett.) Az Oktatási Hivatal tájékoztatása értelmében a hitelesítés kétféleképpen végezhető el. Vagy Ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete (https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli) tartalmazza. A hitelesítés eredményéről a jelentkező elektronikus értesítést kap. A másik lehetőség, hogy a jelentkező az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírja, majd legkésőbb november 20-ig az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre – célszerűen ajánlott küldeményként – postára adja.


A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Fontos, hogy azoknak, akik már hitelesítették a jelentkezésüket, de november 15-ig módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

2020-11-19 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>