Vissza

Tanfelügyeletek halasztásaAz EMMI a tanfelügyeleti vizsgálatok halasztásáról döntött. Az ok: a koronavírus-világjárvány.

 ellenőrzés

Az Oktatási Hivatal 2020. november 27-én nyilvánosságra hozott tájékoztatása értelmében a járványügyi helyzet alakulásának figyelembevételével az emberi erőforrások minisztere a 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzések (tanfelügyeletek) legkorábbi időpontjának és az időpontok nyilvánosságra hozásának halasztásáról döntött.


A döntés részleteit az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési eljárások megszervezéséről és lebonyolításáról szóló 15/2020 (XI. 26.) EMMI-határozat tartalmazza. A járvány elleni védekezés hatékonyabbá tétele érdekében a 2021. évben lefolytatandó országos pedagógiai-szakmai ellenőrzések helyszíni látogatásainak megszervezése és lebonyolítása a veszélyhelyzet elmúltát követően történik meg. A jövő évi ellenőrzési időpontok kijelölésére és a szakértők felkérésére, valamint az érintettek értesítésére vonatkozó határidő a veszélyhelyzet megszűntét követő napra módosul. Ezzel együtt a tanfelügyeletek helyszíni látogatásainak első időpontja a veszélyhelyzet megszűnését követő 31. napra változik. További információk a https://www.oktatas.hu oldalon.

2020-11-30 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>