Vissza

December 12-től lehet a felsőoktatási keresztféléves ügyeket intézniDecember 12-től lehet intézni a felsőfokú keresztféléves felvételint online.

 

Az E-felvételi rendszerében 2020. december 12-én indul a felsőoktatási keresztféléves jelentkezéssel kapcsolatos ügyeket intézni. A fenti időponttól elérhetők lesznek az ügyintézési funkciók az E-felvételiben és a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra – az adatok feldolgozottságának függvényében.


Az E-felvételiben folyamatosan elérhető és letölthető az ún. jelentkezői státuszlap, amelyen összesítve olvashatók a rögzített személyes adatok és a jelentkezési helyek. A jelentkezők legkésőbb december 28-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2021. január 11-ig van lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 25-én hirdetik ki.

 

2020-12-08 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>