Vissza

Alapszintű számítástechnikai ismeretek pedagógusoknak

Alapszintű számítástechnikai ismeretek pedagógusoknak címmel tervezett pedagógusképzésünk elsősorban óvodapedagógusoknak, általános iskolai tanároknak és tanítóknak szól. A képzés e-learning formában zajlik, de egy budapesti középiskola számítástechnika termében megrendezésre kerülő kontakt tanítási nappal indul, majd a tananyag elsajátítása napi két órás online tanulást igényel, így Ön kényelmesen beillesztheti zsúfolt napirendjébe.

A képzés teljesítésével Ön ismerni fogja az informatika alapvető fogalmait, jártasságot szerez a szövegszerkesztés, az online kommunikáció és a prezentációkészítés gyakorlati alkalmazásában az oktató és nevelő munka területén, valamint alapvető internetes, hálózati, operációs rendszerbeli, grafikai és adattárolási ismereteket szerez. A képzés során elsajátított ismereteket a gyakorlatban fogja tudni alkalmazni az online adminisztrációban, a modern pedagógiai módszerek alkalmazásában, valamint portfóliója elkészítésében.

30 órás, akkreditált, pedagógus-továbbképzés

Az Iskolaszolga című folyóirat és az OviAdmin online adminisztrációs rendszer előfizetői számára, 1 fő részére a képzés térítésmentes!

A képzés előfizetés nélkül is igénybe vehető, ebben az esetben ára: 29 900 Ft/fő.

Oktató: Horváth István

A képzés kezdete: 2017. október 6.

 

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni a képzésben, postázza el címünkre a kitöltött és aláírt szerződést 2 példányban és a jelentkezési lapot 1 példányban legkésőbb 2017. szeptember 25-éig!

 (A jelentkezés létszáma korlátozott, maximum 30 fő jelentkezését tudjuk fogadni! Ebben az esetben tavasszal induló kurzusunkra lesz lehetősége jelentkezni!)

A képzés kezdetén, október 6-án (9.00-14.00) egy 6 tanórából álló oktatási napon kell részt vennie. Az oktatási napon való részvétel kötelező, részvétel hiányában a továbbképzés nem teljesíthető.

Ezt követően a képzés tananyagai, a tananyag elsajátítását támogató feladatok és önellenőrző tesztek a MOODLE keretrendszerben érhetőek el az online programrész során.

 

Az online keretrendszerbe való belépéshez szükséges felhasználónevét és jelszavát a felhasználói kézikönyvvel együtt a jelentkezési lapján megjelölt e-mail címre fogjuk elküldeni!

Menedzser Praxis Kft.

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.