Vissza

Együttnevelés: integráció/inklúzió
Képzés kezdete: 2018-11-19

Tisztelt Előfizetőnk!

Együttnevelés: integráció/inklúzió címmel tervezett pedagógusképzésünk elsősorban általános iskolai tanároknak és tanítóknak szól. A képzés e-learning formában zajlik, és napi két órás online tanulást igényel, így Ön kényelmesen beillesztheti napirendjébe. Kurzusaink ideálisak mindazok számára, akik zsúfolt napirendjük mellett szeretnék szakmailag felkészíteni magukat az új oktatási rend kihívásaira, az új generáció jelentette feladatok sokrétűségére, mindezt otthonról, interneten keresztül az ország bármely pontjáról elérhető rendszerünkben.

 

A képzés teljesítésével Ön képessé válik az együttnevelés jogszabályi kritériumainak teljesítésére, a tanulók egyéni igényeinek felmérésére és fejlesztési terv kialakítására, továbbá jártasságot szerez az integrációs nevelés dokumentumainak elkészítésében és ellenőrzésében.

30 órás, akkreditált, pedagógus-továbbképzés

 Az Iskolaszolga című folyóirat előfizetői számára, 1 fő részére a képzés térítésmentes!

A képzés előfizetés nélkül is igénybe vehető, ebben az esetben ára: 29 900 Ft/fő.

Oktató: Dr. Arany Erzsébet 

A képzés kezdete: 2018. november 06.

 

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni a képzésben, postázza el címünkre a két példányban kitöltött és aláírt szerződést és az egy példányban kitöltött és aláírt jelentkezési lapot legkésőbb 2018. november 5-ig!

Az online keretrendszerbe való belépéshez szükséges felhasználónevét és jelszavát a felhasználói kézikönyvvel együtt a jelentkezési lapján megjelölt e-mail címre fogjuk elküldeni 2018. november 6-án!

Ha kérdése van, kérem, keressen minket bizalommal!

061-880-7635

Lajos Dániel

Felnőttképzés

Menedzser Praxis Kft.

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.