Vissza

Kreditpontos továbbképzés óvodapedagógusoknak 2019 első negyedéveben
Képzés kezdete: 2019-04-01

Tisztelt Előfizetőnk!

Kedves Kolléga!

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján szeretnénk továbbra is megszolgálni bizalmukat, és rendelkezésükre bocsájtani kreditpontos továbbképzéseinket, melyeket az Önök igényei és visszajelzései alapján tovább aktualizáltunk az elmúlt időszakban. Agresszió és konfliktuskezelés tréningünk alapos ráncfelvarráson esett át, a tematikába került többek közt a manapság igen nagy népszerűségnek örvendő „mindfullness” témaköre is, továbbá a személyes konzultáció alkalmával lehetőségük nyílik online is követni a szakmai workshopot cégünk székhelyén – természetesen mi annak örülnénk a legjobban, ha személyesen találkoznánk Önnel tantermünk keretei közt.

 

Szakkiadványunk előfizetőjeként 1 fő részére biztosítjuk akkreditált pedagógus-továbbképzésünkön való térítésmentes részvétel lehetőségét. Előfizetőink évente 1 előfizetéssel 1 fő részére vehetnek igénybe 1 képzést, és gyűjthetnek kreditpontot a pedagógus-továbbképzés akkreditációs rendszerében.

A tavaszi szemeszterben az előfizetéshez kapcsolódó vevőszám igazolását követően a következő képzés vehető igénybe április 1-i kezdéssel;

 

Agresszió- és konfliktuskezelés óvodapedagógusoknak 23/221/2015.

 

Amennyiben az időpontok nem megfelelőek, természetesen képzésünket az őszi időszakban is indítjuk, ugyanezen feltételekkel.

 

A nyári szemeszterben induló képzéseinkről indulás előtt 30 nappal értesítést küldünk. A következő képzések kerülnek megszervezésre várhatóan júliusi kezdéssel:

-      Korszerű óvodavezetés a köznevelés új rendszerében (dinamikusan frissülő, közneveléssel és igazgatással kapcsolatos stratégiai és technikai jellegű kurzus, 30 kreditpont értékben)

 

-      IKT pedagógusoknak (Infokommunikációs Technológia (IKT) pedagógusoknak - felkészítés ECDL vizsgára, távoktató program, mely segít igába hajtani a modern technológiai segédeszközöket az oktatás szolgálatában, 30 kreditpont értékű továbbképzés, továbbá választható modul az ECDL vizsgához)

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben már egyszer elvégezték az adott kurzust, második alkalommal nem áll módunkban kiállítani a kreditpontok igazolásául szóló tanúsítványt.

 

Ha szeretne jelentkezni díjmentesen igénybe vehető képzésünkre, olvassa el a kurzus képzési tájékoztatóját, majd postai úton juttassa el részünkre az aláírt, jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. 

Várjuk szeretettel, és kérem, amennyiben tudunk segíteni, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségek egyikén!

 

 

 

Üdvözlettel:

 

 

Menedzser Praxis Kft.

Felnőttképzés és Oktatásszervezés

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.

E-mail: oktatas@mprx.hu